ERDON Helyi hírek

2012.04.23. 13:08

Ismét sikeres volt a babaruha börze

Április 21-én délelőtt ötödik alkalommal szervezték meg az anyukák és kismamák körében nagy népszerűségnek örvendő gyermek- és babaruhabörzét.

Április 21-én délelőtt ötödik alkalommal szervezték meg az anyukák és kismamák körében nagy népszerűségnek örvendő gyermek- és babaruhabörzét.

 

Szombat délelőtt megtelt a nagyváradi Antonio Alexe Sportcsarnok anyukákkal, apukákkal, kisgyerekekkel és sok-sok eladásra váró gyermek- és baba-holmival. A felhozatal ezúttal is nagy volt, mindenki válogathatott ízlésének és igényeinek megfelelően a jó minőségű eladásra kínált tárgyak között. A gyermek- és babaruhák mellett az érdeklődők szinte mindent megtalálhattak, amire a gyermekeiknek szüksége lehet: játékok, készségfejlesztők, babaülések, babakocsik, bébi figyelők, etetőszékek stb. Az eseményen, mint általában most is nagy volt az érdeklődés. A gyermekek növekedésével egyidejűleg gyarapszik a kinőtt, megunt vagy időszakos holmik száma, ezért az ilyen alkalmak lehetőséget teremtenek, arra, hogy a szülők elcserélhessék, vagy eladhassák ezeket. Nem csak hasznos, hanem kellemesen is telt a börze, ugyanis az anyukáknak ismerkedhettek és elbeszélgethettek egymással. A gyermekek sem unatkoztak, hiszen különböző foglalkozásokon vehettek részt, népszerű volt az arcfestés is. A belépőjegy egyben tombola is volt, amellyel értékes dolgokat lehetett nyerni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!