ERDON Helyi hírek

2012.02.13. 14:13

Váradon az új BMW 3 Sedan

A világ legjobban eladott autómárkái között több mint három és fél évtizede szerepel a BMW Seria 3 személygépkocsi.

A világ legjobban eladott autómárkái között több mint három és fél évtizede szerepel a BMW Seria 3 személygépkocsi.

 

Bemutatásától kezdve három új vonalvezetéssel és hét új motor változattal kaphatóak a hatodik generációs Sport Line, Modern Line, Luxury autók, amelyek Efficient Dynamics şi BMW ConnectedDrive technológiával készülnek. A 316 d (négy hengeres Diesel, 116 LE) kezdőáruk 25 euró körül lesz, felszereltségüktől és a motor teljesítményétől függően. Az új modellek megőrízték az eredeti vonalvezetést, amelyeket természetesen korszerűsítettek mindhárom változat esetében. Az új BMW Serie 3 az eddigi leghosszabb gyártmány (4624 mm), bővült a lábak helye, valamint a csomagtartó mérete, az autó szélessége is. Három benzines és négy Diesel motorral szerelt változat kapható, mindenik TwinPower Turbo meghajtással rendelkezik, s az év motorja cím tulajdonosa immár öt esztendeje.

A BMW EfficientDynamics technológiának köszönhetően minden model Auto Start berendezéssel és a fékezések nyomán keletkező energia hasznosításával készül, s mintegy húsz százalékos üzemanyag megtakarítást érhető el, a felhasznált könnyű fémeknek köszönhetően pedig a súlyuk negyvenöt kg-al kisebb, és automata sebességváltóval (nyolc sebesség!) is felszerelik kérésre mindenik modelt. A Head-up Display full-color rendszer a szélvédőre jól láthatóankivetíti a vezető számára legfontosabb információkat, ugyanakkor videókamerák segítik a parkolást, a távolságtartást, figyelmeztetnek az esetleges ütközésre, a tempomat tartja a kiválasztott sebességet. Azok, akik e modellek érdekelnek, keressék fel egy-egy pőróbaútra a Kolozsvári út 300 szám alatt levő BMW Autókereskedést és szervízt, telefon: 0259/47–77–96, e-mail: www.bmw-grupwest.ro

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!