ERDON Helyi hírek

2012.02.13. 10:33

Táncverseny óvodásoknak

Szombat délután a szatmárnémeti G. M. Zamfirescu Művelődési Központ termében (a Szakszervezetek Művelődési Házának kisterme) első alkalommal rendeztek táncversenyt óvodás gyermekek számára.

Szombat délután a szatmárnémeti G. M. Zamfirescu Művelődési Központ termében (a Szakszervezetek Művelődési Házának kisterme) első alkalommal rendeztek táncversenyt óvodás gyermekek számára. Az Ovi-tánc versenyt a művelődési központ a Crazy Dancers tánccsapattal közösen szervezte a Szatmárnémeti Helyi Tanács támogatásával. A megye négy óvodájának nagycsoportosai jelentkeztek a versenyre, akik különböző stílusú tánccal bűvölték el nemcsak a közönséget, hanem a szakemberekből álló zsűri tagjait is. A produkciókat Cordea-Mikle Cristian versenytánc edző, Miclăuş Nicu-Sever az iskolán kívüli tevékenységekért felelős szaktanfelügyelő, valamint a Greta Bandula, a Crazy Dancers koreográfusa és vezetője zsűrizte.

A versenyen az 1-es számú óvoda csapata bohóc jelmezes táncot adott elő, melyért elismerő oklevelet kaptak jelmezes- és színpadi mozgás kategóriában. A 6-os számú óvoda csapata keringővel bűvölte el a nézőket, így kiérdemelve az elismerő oklevelet társastánc és elegancia kategóriában. A 33-as számú óvoda óvodásai román néptáncot mutattak be, akik a néptánc népszerűsítése kategóriában kaptak oklevelet. A pusztadaróci óvoda Napsugár csoportjának csapata modern tánccal rázta fel a közönséget, melyért energiával és ritmussal teli tánc kategóriában kaptak elismerő oklevelet.

A csapatok az elismerő oklevelek mellett plüss állatokat kaptak – utóbbinak talán jobban örültek az óvodások.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!