ERDON Helyi hírek

2012.02.14. 13:35

Járhatóak Biher megye és Várad útjai

Nagyvárad főbb útvonalai járhatóak kedden, mondta Ionel Ban a városban a hóeltakarítással is megbízott RER Ecologic Service köztisztasági vállalat termelési igazgatója.

Nagyvárad főbb útvonalai járhatóak kedden, mondta Ionel Ban a városban a hóeltakarítással is megbízott RER Ecologic Service köztisztasági vállalat termelési igazgatója. Ban elérulta, hogy a reggeli órákban folyékony csúszásgátlót vittek fel a város főbb közútjaira, majd a szilárd csúszásgátlót szórták folyamatosan az utakra. Nyolc járművel dolgonak a nap folyamán, ezek közül hat hóekével is el van látva, vagyis hókotrást is végeznek. Ban hozzátette, hogy a főútvonalak letakarítása után a mellékutak takarítása következett, de lakossági bejelentések nyomán is kiszállnak a kért helyszínekre eltakarítani a havat. Mircea Jacan a Bihar Megyei Tanács szóvivője elmondta, hogy a megyéből sehonnan sem érkezett jelentés arról, hogy bármely megyei úton problémás lenne a közlekedés. „Mindenhol dolgoznak a hóeltakarítók, nincs gond a megyei utakon” - tudatta lapunkkal Mircea Jacan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!