ERDON Helyi hírek

2012.02.07. 09:32

„Örülünk, hogy itt lehettünk”

Nagyvárad- A napokban nagy sikerű koncertet adott a nagyváradi Szigligeti Színházban a Szinetár Dóra- Bereczki Zoltán előadóművész páros. A fellépésük után exkluzív interjút adtak az Erdély Online-nak.

Nagyvárad- A napokban nagy sikerű koncertet adott a nagyváradi Szigligeti Színházban a Szinetár Dóra- Bereczki Zoltán előadóművész páros. A fellépésük után exkluzív interjút adtak az Erdély Online-nak.

 

 

- Hogy érezték magukat Váradon, illetve a koncert alatt?

 

Szinetár Dóra: -Nagyon jól éreztük magunkat, nagyon kedves és nyitott volt a közönség. Fantasztikusan szép ez a színház. Nagyon örülünk, hogy itt lehettünk, nem jártunk még a városban sem és a színházat sem láttuk eddig, de mint említettem, varázslatosan szép. Kedves volt mindenki, úgyhogy mi nagyon jól éreztük magunkat.

 

- Milyen gyakoriak a határon túli fellépések?

 

Bereczki Zoltán: - Azt kell mondjam, hogy egyre gyakoribbak. Romániában ugyan még nem voltunk, de az első esténk tapasztalata alapján abban reménykedünk, hogy sokszor fognak még hívni bennünket, mert nagyon jól éreztük magunkat. Jók voltak a visszajelzések is, ami arra enged következtetni, hogy nemcsak mi éreztük ennyire jól magunkat, tehát valószínűleg még jöhetünk.

 

Érzelemmel

 

- Hogyan állt össze az előadás programja?

 

Sz. D.: - Igazából próbáltunk olyan dalokat összeválogatni, melyek nagyon kedvesek nekünk. Ebben az esetben nem számított szempontnak a többedjére való fellépés mert, mint említettem, először járunk Erdélyben. Szerencsére Magyarországon belül nagyon sok városban már többször koncerteztünk, ezért ott általában figyelünk arra, hogy új műsort állítsunk össze. Mivel azonban Váradon most vagyunk először, úgy gondoltuk, hogy minden olyan dalt megpróbálunk bemutatni, ami nekünk az elmúlt négy évben hozzánőtt a szívünkhöz. Ebbe belekerült musical, filmzene, popdal, új és régi számok egyaránt, mindenféle.

 

- Személy szerint kinek melyik dal a legkedvesebb?

 

Sz. D.:- Nekem a Zoli dala a legkedvesebb, aminek az a címe, hogy Jó napot!. Ez most tulajdonképpen a legújabb volt ebben a műsorban. Ezt ő írta és karácsonykor egy újság mellékleteként megjelent kislemezünkön van rajta. Nekem most ez a kedvencem.

 

B.Z.: - Nekem az a szerencsém van, hogy nincs olyan, hogy a kedvencem. Én ezt a műsort szeretem csinálni. Ha nagyon kéne azonban választani, akkor azt hiszem, hogy Dórinak az Angel című dalát emelném ki. Úgy érzem, hogy ma este még több érzelemmel és még szebben csengő hangokkal volt gazdagítva, mint az eddigi műsorok alatt.

 

Közös album

 

 

-Mikorra várható újabb közös album? 

 

Sz. D.: - Mindenféle egyéb van most az életünkben. Zoli a Megasztár zsűrijében dolgozik most hosszú heteken keresztül és nekem is mindenféle egyéb munkáim vannak, úgyhogy most éppen a közös lemez nincsen napirenden, de majd biztos egyszer sor fog rá kerülni.

 

- Ha már a Megasztárnál tartunk, Bereczki Zoltán milyen várakozásokkal tekint a versenyre?

 

B. Z.: - Igazából nekem nem sok várnivalóm van. Én megpróbálom a tudásom szerinti legtöbbet kihozni magamból, és felelőségteljes döntéseket hozni akkor, amikor ezek súlya a vállamra nehezedik. Segíteni szeretnék a versenyzőknek, amennyire tudok, és aztán véleményezni lehetőleg építő kritikával őket.

 

Ciucur Losonczi Antonius

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!