ERDON Helyi hírek

2012.01.18. 12:24

Megfagyott holttest egy elhagyatott vagonban Szatmárnémetiben

A 45 éves, D. Ioan jogász megfagyott holttestére találtak Szatmárnémetiben a Ferestrau utcán található vasúti állomás egy elhagyatott vagonjában.

A 45 éves, D. Ioan jogász megfagyott holttestére találtak Szatmárnémetiben a Ferestrau utcán található vasúti állomás egy elhagyatott vagonjában.

 

A Szatmár Megyei Rendőrség sajtószóvivője, Roxana Cristea elmondta a holttestet január 17-én 11.20 órakor találta meg az állomás egyik alkalmazottja. Mivel a vagonban a szemét mellett vérnyomokat találtak, akárcsak az áldozat ruháin, a megfagyott holttesten pedig fizikai bántalmazásra utaló nyomokra bukkantak a rendőrök értesítették az ügyészséget, akik átvették az ügyben a nyomozást, mivel gyilkosságra utaló jelek is vannak. A holttesten talált ruhákból arra lehet következteni, hogy nem hajléktalan férfiról van szó. A rendőrség és az ügyészség több információt nem szolgáltatott az ügyről, ők jelenleg arra várnak, hogy a megfagyott holttest természetes úton olvadjon ki, hogy semmilyen bizonyíték ne sérüljön meg. Meg nem erősített források szerint az áldozat, D. Ioan egy szatmárnémetiben tevékenykedő jogász, aki elvált és két gyerek édesapja. A férfi ismerősei azt állítják, hogy az több mint egy hete tűnt el. A kórbonctani vizsgálatot követően kiderüt, hogy a férfi több nappal ezelőtt lett öngyilkos: egy üvegdarabbal felvágta az ereit - tudtuk meg a rendőrségi sajtószóvivőtől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!