ERDON Helyi hírek

2011.12.06. 11:57

„ Csak egy menet…” - Monodráma a Moszkva Kávézóban

Pár sor... Csak egy menet... majdnem stand up 70 percben, ahol nincsenek válaszok, csak kérdések vannak... mert merjünk kérdezni is, ne csak válaszokat várjunk! Rákérdezni olyan dolgokra, amit magától értetődőnek tekintünk, megkérdőjelezni a "nagy igazságokat"... életről, halálról, szexről, a dínóürülékről, a cuccokról, emberről, Istenről, a politikáról, a hullámvasútról... Egy bárszék, ásványvíz, egy konyak, egy szál cigi, pici zene, egy ember a színpadon, sok ember, a nézőtéren.

„Felhívom a kedves közönség becses figyelmét, hogy ma este tegeződni fogunk! Aki nem hajlandó tegeződni, az… az nem hajlandó, most mit csináljak vele, én attól még tegezni foglak Téged is, aki pedig magázódnál… no, én mindenesetre szóltam. Ja, igen! Az előadás időtartamára kérem, mobiltelefonjaitokat kikapcsolni szíveskedjetek! … Na, most, aki nem kapcsolja ki, az… az nem kapcsolja ki… mit csináljak vele… én szóltam! Nem a későn jövők miatt csúszott a kezdés. A későn jövő akkor is későn fog jönni, ha negyedórát csúszunk miatta. Neeeem, ő akkor is kezdés után mászik be a széksorok közé. „Bocsánat, oda szól a jegyem, bocsánat”… csrrrrcsrrr „haló, színházba’ vagyok… ja… igen jó… aszonták… nemtom, még csak most jöttem, no, majd hívjál ha vége lesz… nemtom mikor lesz vége, majd hívjál meglátjuk, eltaláltad-e”…” bocsánat, de ez az én helyem, a jegyem ide szól”… az előadás az mehet, neki mindegy…

G. Carlin és B. Hicks szövegeinek felhasználásával szerkesztette s előadja Benkő Géza felvidéki színművész. Helyszín és időpont: Moszkva Kávézó, 2011. december 9, péntek 20 óra. Jegyek elővételben 8 Ron, a kezdés előtt a helyszínen 10 Ron.

Mindenkit szeretettel várunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!