ERDON Helyi hírek

2011.11.21. 08:40

Gólyabál az érmihályfalvi Főgimnáziumban

Bihar megye - Az érmihályfalvi Mezőgazdasági Főgimnázium hat kilencedikes osztályának képviselőit tették próbára az elmúlt pénteken rendezett gólyabálon. A győztes a IX.C. "gólyapárja" lett.

Bihar megye - Az érmihályfalvi Mezőgazdasági Főgimnázium hat kilencedikes osztályának képviselőit tették próbára az elmúlt pénteken rendezett gólyabálon. A győztes a IX.C. "gólyapárja" lett.

 

 

Amint az a végzősök szalagavatóján, és a kilencedikesek gólyabálján lenni szokott, az elmúlt pénteken is zsúfolásig telt az érmihályfalvi kultúrház, amikor a 2011/2012-es tanév gólyabálját szervezték meg az érmihályfalvi Mezőgazdasági Főgimnázim kilencedikeseinek. Mint a műsorvezető diáklányok bevezetőjéből kiderült, ebben a tanévben 165 "gólya" kezdte meg a tanévet az iskolában. Képviseletükben hat pár szállt versenybe: Uglai Andrada és Szilágyi Daniel (IX.A., osztályfőnök Crăciun Călin), Iuhasz Euridique és Oros Raul (IX.B., Maliţa Raluca), Boda Bernadett és Karsai Csaba (IX.C., Zeffer Tímea), Turuczkai Henrietta és Szatmári Attila (IX.D., Kiss Imre), Tóth Dalma és Szabó István (IX.E., Paulenschi Tímea), Szilágyi Kármen és Stéfán Zoltán (IX.F., Nagy Zoltán).

 

Próbatételek

 

A pároknak nyolc próbatételt eszeltek ki a szervező tizenkettedikesek. Elsőként egy előre elkészített kisfilmben mutatkoztak be a párok a zsűrinek, és a publikumnak. A másodikban szívószállal kellett vizet "átszürcsölni" egy flakonból egy másikba, a harmadikban pedig egy szituációs játékban kellett helytálljanak. Jól szórakozott a közönség, amikor a negyedik próba során a párok egyik tagja arra kellett táncot lejtsen, amit a másik fél énekelt neki - nehéz volt eldönteni, kinek volt nehezebb dolga. Következett a viccmondás, majd a fiúk-lányok egymáshoz kötözött kézzel rajzoltak - vagy legalább megpróbálták. Ezután öltözködési szünet következett, hiszen az 1970-es évek divatját kellett megidézni: előkerültek bokáig érő nadrágok, műprémgalléros füsskabátok, hatalmas trapéz-szárú farmerek.

 

Eredményhírdetés

 

Az utolsó a táncpróba volt, amikor több stílusú zenére kellett (volna) táncolni. A zsűri döntése alapján harmadik az Uglai Andrada - Szilágyi Dániel, második a Szilágyi Kármen - Stéfán Zoltán duó, a győztes pedig a Boda Bernadett - Karsai Csaba páros. Az idei gólyakirálynak Szilágyi Danielt, gólyakirálynőnek pedig Turuczkai Henriettát választották. Az eredményhírdetés után éjfélig tartó buli következett.

Rencz Csaba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!