ERDON Helyi hírek

2011.11.27. 15:56

Adventi játszóház volt

<span style="color: #000000;">Nagyvárad- Szombaton adventi játszóházat szervezett a Diákokért Egyesület és az RMDSZ dél-rogériuszi szervezete a körzeti székházban. Körülbelül másfél tucat gyermek tett eleget a meghívásnak, akiket a szüleik is elkisértek.

Nagyvárad- Szombaton adventi játszóházat szervezett a Diákokért Egyesület és az RMDSZ dél-rogériuszi szervezete a körzeti székházban. Körülbelül másfél tucat gyermek tett eleget a meghívásnak, akiket a szüleik is elkisértek.

 

A hozzávalókat a szervezők biztosították, a Communitas Alapítvány támogatásával. A foglalkozáson Perecz-Simó Annamária egyesületi elnök, Pető Dalma RMDSZ- alelnök és Vass Annamária óvónő is részt vettek, akik meleg teáról is gondoskodtak, hogy a munkában megfáradtak ne szomjúhozzanak. A gyermekek adventi koszorúkat készítettek, s megtudhatták, hogy mikorra vezethető vissza az advent eredete, és mit jelképez a koszorún található négy gyertya. Nem csupán a kisfiúk és kislányok, hanem a felnőttek is nagyon lelkesek voltak, saját alkotását pedig mindenki hazavihette. Megtudtuk: karácsonyra készülve a Diákokért Egyesület további játszóházakat is fog szervezni, melyek keretében mézeskalácsokat és díszeket készíthetnek majd az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!