ERDON Helyi hírek

2011.09.19. 15:53

V. Borsi Káposztafesztivál

Szeptember 25-én, vasárnap rendezik meg a borsi sportpályán az V. Borsi Káposztafesztivált. A rendezvény programja a következő:

Szeptember 25-én, vasárnap rendezik meg a borsi sportpályán az V. Borsi Káposztafesztivált. A rendezvény programja a következő:

12.30 óra – ünnepi megnyitó, főzőverseny a községben működő állami és civil szervezetek, művészeti csoportok résztvételével; 15 óra – a biharszentjánosi Szentjánosbogár Gyermektánccsoport előadása; 15.15 óra – népdalcsokor – Bartha Bernadett; 15.25 óra – viccmondás és nótázás a főzőcsapatatok közreműködésével; 15.45 óra – „Káposztás” ügyességi vetélkedők gyerekeknek; 16.15 óra – Borsikák Nótacsoport előadása; 16.30 óra – a borsi Galagonya Néptánccsoport előadása, néptáncoktatás; 16.50 óra – Örökzöld slágerek – Bartha Bernadett, Vas Tímea, Vas Bernadett; 17.15 óra – „Gyengék a borok”, Meleg Attila és Meleg Vilmos zenés kabaréműsora; 18 óra – óriási káposzták versenye; „A legfinomabb savanyúkáposzta”-verseny, a főzőverseny díjazása; 18.15 óra – a kolozsvári Szomszédnéni Produkciós Iroda humorestje; 19 óra – szabadtéri slágerest a Pety Mix zenekarral.

Kisérő programok: lovaglás, szalmabála játékkuckó, helyi termékek bemutatója, kirakodóvásár, étkezési és italfogyasztási lehetőség. Aki szeret finomakat enni, inni, sokat nevetni, s nagyon jól mulatni, annak a Borsi Káposztafesztiválon a helye! Mindenkit szeretettel várnak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!