ERDON Helyi hírek

2011.07.24. 23:26

Jótékonysági koncert

Szatmár megye — A szatmárnémeti G. M. Zamfirescu Művelődési Házban Cserey Csaba és Hütter Dóra a Szatmári Máltai Segélyszolgálat önkéntesei által szervezett koncerten léptek fel, majd rockbanda szórakoztatta fiatalabb generáció képviselőit, akik punk és rock dallamokat hallgathattak.

A szatmárnémeti G. M. Zamfirescu Művelődési Házban Cserey Csaba és Hütter Dóra a Szatmári Máltai Segélyszolgálat önkéntesei által szervezett koncerten léptek fel július 22–én, majd az est további részében rockbanda szórakoztatta fiatalabb generáció képviselőit, akik punk és rock dallamokat hallgathattak – többek között a magyarországi Alvin és a Mókusok dalait. A jótékonysági koncertet a Kossuth–kerttel szemben található Szent József Központban szervezett foglalkozásokon résztvevő gyermekek megsegítésére szervezték. A Szent József templom udvarán található ifjúsági központban a tanév idején gyűlnek össze a hátrányos helyzetű családok sarjai, akikkel a civil szervezet ifjúsági csoportja tagjai foglalkoznak, különböző nevelő jellegű programokat szervezve hétvégéről hétvégére. Ezidáig minden évben a nyári vakációt kirándulással vagy táboroztatással igyekeztek emlékezetessé tenni a szervezők, akik ebben az évben három napos büdössári táboroztatást tűzték ki célul – ehhez járultak hozzá adományukkal azok, akik péntek este ellátogattak az Eötvös utcai művelődési házba, ahol a 565 lej gyűlt összesen. A szervezők ezuttal is megköszönik mindenkinek, aki adományával és munkájával támogatta gyermekek három napos táboroztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!