ERDON Helyi hírek

2011.05.26. 09:15

Vár rád az élet!

<p>Nagyvárad - Völgyessy Szomor Fanni magyarországi evangélikus előadóművész tartott emlékezetes koncertet szerda délután a nagyváradi Partiumi Keresztény Egyetem dísztermében.</p>

Az élet és a szép szeretetéről, Isten dicsőségéről, az emberi nagyságról szólt a mintegy egy órás együttlét, amely alatt a gyönyörű dalok mellé lelki feltöltődést biztosító képsorok is társultak. A zene és képek csodálatos összhangban voltak, és együttes üzenetet hordoztak: „Vár rád az élet, a szabadság… Meg kell, hogy érezd, szükség van rád…”

Mint elöljáróban az egybegyűlteket köszöntő Csabay Árpád evangélikus lelkipásztortól megtudtuk, „a keresztény elkötelezettségű evangélikus előadóművész”, Völgyessy Szomor Fanni és csapata erdélyi turnén vett részt, ennek utolsó állomása volt a nagyváradi fellépés. Maga az előadó „formabontónak” nevezte műsorát, amelyben a könnyűzene, a népdalok és a verses feldolgozások egyaránt helyet kaptak. Ehhez társították – véleményünk szerint nagyszerű érzékkel – az olykor könnyed és derűs, máskor megrázó fotókat, filmjeleneteket, animációkat, elérve azt, hogy mindannyian megérezzük a zene és a művészet csodálatos erejét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!