ERDON Helyi hírek

2011.05.05. 16:33

Nándi teljesen felépült

<p>A rekeszizom-hiánnyal született Soós Nándor túl van az utolsó műtéti beavatkozáson is és immár újra teljes életet élhet. Az édesanya, Soós Enikő a napokban értesített bennünket, hogy Nándi utolsó operációja - melyre április elején került sor Debrecenben - jól sikerült.</p>

A kilenc éves kisfiúról először portálunkon olvashattak. Példátlan összefogás volt tapasztalható a Szent László Gimnáziumban tanuló kisfiú műtétjeinek támogatása érdekében. A váradi tanintézetek és a Caritas Catolica is gyűjtést szervezett. Szerkesztőségünket is sokan felkeresték adományaikkal, ugyanakkor Thurzó Zoltán zongoraművész jótékonysági koncertet szervezett, melynek bevételét a kisfiúnak ajánlotta fel. Az összefogás meghozta gyümölcsét: több műtéti beavatkozás után, Nándi végre teljesen felépült. A szülők ezúton köszönik mindenkinek az önzetlen támogatást, mely nélkül a gyógyulás nem valósulhatott volna meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!