ERDON Helyi hírek

2011.05.21. 11:45

Minimal Mass Nagykárolyban

<p>Nagykároly - Kerékpárosok, görkorcsolyások és egyéb környezetkímélő kerekes járművesek vonultak fel pénteken 18 órától Nagykárolyban, a Bestfest keretén belül.</p>

A rendezvényen, melynek célja a kerékpáros közlekedés és a környezetvédelem népszerűsítése, közel kétszáz személy vett részt, akik kétszer tették meg a Kossuth-kert – 1918 December 1 utca – Vasile Lucaciu utca – Iuliu Maniu utca – Kossuth-kert útvonalat. A felvonulók között gyerekek, felnőttek és neves közéleti személyiségek is kerekeztek. A Mininal Mass-t futóverseny követte 19 órától, melynek során a résztvevők a felvonulás indulópontjától az Oţelul vaskereskedésigversenyeztek. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani Paul Sarvadinak, a Macondo Udvar- és Szobaszínház igazgatójának, aki önszántából ajánlotta fel, hogy  az intézmény szolgálatában álló kétüléses tricikliről, a Macondo-mobilról készítsük fotóinkat az eseményről.

Ifj. Deák Endre

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!