ERDON Helyi hírek

2011.05.02. 16:14

Boga Emese-Margit nyerte meg az EPP logópályázatát

<p>Csíkszentsimon - A csíkszentsimoni Boga Emese-Margit által tervezett logóváltozat lett az első helyezett a négy, döntőbe jutott pályamunka közül az Európai Néppárt által meghirdetett logóversenyen.</p>

Idén a székelyföldi lány munkája lesz a szervezet hivatalos logója, melyet júniusban bemutatnak az Európai Néppárt 35-ik évfordulója alkalmából Brüsszelben megszervezésre kerülő ünnepségen, továbbá használni fogják az EPP minden felületén a 2011-es év folyamán.

A YEPP által március 17-én meghirdetett pályázatra beérkezett logótervek közül egy, az Európai Néppárt képviselőiből álló zsűri választotta ki a legjobb négyet, ezt követően ezek közül közönségszavazás döntött a végső győztesről az EPP hivatalos Facebook oldalán.

Az erdélyi Facebook felhasználok, valamint a Magyar Ifjúsági Értekezlet tagszervezeteinek összefogása, lelkes támogatása az első helyre jutatta a tehetséges lány logótervezetét, az összegyűjtött több mint 900 szavazat a biztos győzelemre jogosítva fel őt.

A Magyar Ifjúsági Értekezlet ezúton is gratulál Boga Emese-Margitnak kiemelkedő teljesítményéhez, melyre mindannyian büszkék lehetünk, továbbá köszönetét fejezi ki mindenkinek, aki like-olva támogatta az egyetlen magyar versenyzőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!