ERDON Helyi hírek

2011.03.03. 10:23

Rendhagyó farsang, drámajátékokkal

<p>Bihar megye - A farsangi időszak nem múlhat el nyomtalanul az érkörtvélyesi Dr. Balási József I.-VIII. Osztályos Iskolában sem. Az elmúlt napokban közös farsangi mulatságot tartottak a II.B, IV.B és IV.C osztály tanulói.</p>

A szervező pedagógusok Kis Katalin, Kis Judit  és Badar Annamária  tanító nénik mindent megtettek azért, hogy a gyermekek minél tartalmasabban töltsék el a farsangi mulatságot. Segítségükre volt az a nagyszerű drámajáték-gyűjtemény, amellyel felvértezték őket a január végén megrendezett Országos Drámapedagógiai Napokon. A gyermekek hihetetlen érdeklődést mutattak az új játékok iránt, boldogan vettek részt a különféle táncokban, népi gyermekjátékokban. Bátran kijelenthetjük, hogy a drámajátékösszekovácsolja a gyermekeket,  a pedagógusok számára pedig új utat jelent a gyermekek szíve felé. Hogy még teljesebb legyen a farsangolás, nem maradt el az idén sem a fánk és a forró tea, melyet lelkes szülők készítettek az alkalomra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!