ERDON Helyi hírek

2011.03.04. 10:31

Farsangi leánykérés Biharfélegyházán

<p>Bihar megye - Az elmúlt hét végén rendezte meg a biharfélegyházai körzeti RMDSZ–szervezet és a helyi általános iskola hagyományos, közös farsangi összejövetelét.</p>

Immár harmadik alkalommal telt meg a biharfélegyházai kultúrotthon farsangolni vágyókkal. A program Kerecsenyi Imre helyi RMDSZ-elnök, Cser Katalin  pedagógus, és Érckövi Katalin, az Ebesről érkezett vendégiskola igazgatónőjének köszöntőjével kezdődött. A továbbiakban az óvodás és az iskolás gyerekek örvendeztették meg szüleiket színes, vidám műsorukkal. A műsorszámok nagy része táncos produkció volt, de nem maradhatott ki a VII.-VIII. osztályosok farsangi leánykérése  sem. Az előadások között mutathatták be az óvodások, az I.–IV. és az V.–VIII. osztályosok ötletes jelmezeiket.

Több kategóriában

A zsűri (Petruş Cristian igazgató, Balogh Károly, Nádudvar önkormányzati képviselője, Katona Erika, az ebesi iskola pedagógusa, Sajti Ildikó szülő, Mérai Annabella volt diák) legfelismerhetetlenebb, legötletesebb  és saját készítésű jelmez kategóriában adott díjakat. A gyerekek a szünetekben sem unatkoztak, két vendég bohóc szórakoztatta őket ötletes játékaikkal, de a szülők által készített farsangi fánkot is meg lehetett kóstolni. A rendezvényt a helyi Holiday Dance  és a székelyhídi Tini Dance Center  tánccsoport zárta.

Török Edina

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!