ERDON Helyi hírek

2011.03.02. 15:00

„Szeretettel fogadnak minket”

<p>Nagyvárad - Az elmúlt napokban a Megasztár-győztes, nagyváradi származású Tolvai Renáta két koncertet is adott szülővárosában, a Queen s Pub-ban. A fellépései után exkluzív interjút adott az erdon.ro-nak.</p>

- Hogyan érezted magad Váradon, nem volt-e fárasztó számodra a két fellépés?
- Nem volt egyáltalán fárasztó, mert egyszerűen más érzés fellépni itthon, mint más városokban. Az ember ugye otthon érzi magát a legjobban. Nagyváradon van a legtöbb barátom, itt várnak engem a legtöbben, ami nagyon jól esik nekem.
- Hányan kértek tőled a koncertek után autogrammot?-
- Nem tudom, szeretetből adtam őket, nem számoltam. Sok volt.
- A CD-n hallgató dalok közül melyek a kedvenceid?
- Nem mondhatnám, hogy valamelyik különösen a kedvencem. Mindegyiket szeretem. Ha ki kellene emelnem valamelyiket, talán a Crazyt említeném, az Aerosmithtől. Szerintem ebben van a legtöbb érzés, ezt tudtam a leginkább átélni, amikor a Megasztár színpadján is énekeltem, illetve a többi fellépésem alkalmából is.
 
Saját videoklipp
 
- Lesz-e saját videoklipped?
- Persze, jelenleg az első, saját dalaimat tartalmazó albumomon dolgozunk keményen. Reméljük, hogy valamikor tavasz végén, nyár elején megjelenik, s videoklipp is készül majd. De nem szeretném elsietni, mert maximalista vagyok, és azt szeretném, ha nagyon-nagyon jó lenne. Ezért azonban sokat kell dolgoznom.
- Hányszor léptél fel eddig Kállay- Saunders Andrással közösen?
- Felléptük már néhányszor, de nem sokszor, mert legtöbbször külön koncertezünk, járjuk a saját utunkat. Én mindenesetre nagyon élvezem, amikor együtt szerepelünk.
- És a többi megasztárossal gyakran lépsz fel?
- A Kökény Attilával is sok helyre meghívnak minket, de vannak olyan koncertek is, ahol valamennyi döntőbe jutott megasztáros fellép, máshol pedig csak a legjobb nyolc, vagyis különféle variációk léteznek. Koncerteztünk már Szlovákiában és Szerbiában is, nagyon jó volt mindenhol. Szeretettel fogadnak minket, ami nagyon jó érzés számomra.
 
Ciucur Losonczi Antonius 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!