ERDON Helyi hírek

2011.03.11. 15:06

Bemutatkozott a váradi állami egyetem

<p>Nagyvárad - Negyedik alkalommal rendezte meg tanügyi kínálatának vásárát a Nagyváradi Állami Egyetem az intézmény sportcsarnokában.</p>

A pénteki rendezvény célja megismertetni a végzős középiskolásokkal és az egyetemi alapképzést befejező diákokkal a Nagyvárdi Állami Egyetem által kínált lehetőségeket. „Tizennyolc kar, illetve a távoktatás képviselői jöttek el erre a vásárra, akik az általuk felállított standokon mutatják be promóciós anyagaikat, a tanéraik által írt könyveket és egyetemi jegyzeteket” - mondta lapunknak Olimpia Popoviciu, a felsőfokú tanintézmény szóvivője. Az egész napos rendezvényre több váradi iskola tizenegy és tizenkettedik osztályos tanulói mentek el, akiknek az egyetemi karok képviselői elmondták azt, hogy mire számíthatnak az illető karra felvételiznek. Ugyanakkor a mesterképzés iránt érdeklődők is hasznos információkat kaptak a helyszínen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!