ERDON Helyi hírek

2011.02.28. 09:19

Szülővárosában koncertezett a megasztár

<p>Nagyvárad - Vasárnap Tolvai Renáta, a Megasztár 5 tehetségkutató verseny győztese és párja, a szintén megasztáros Kállay Saunders András adott két nagy sikerű koncertet a váradi Queen s Pub-ban.</p>

Vasárnap ismét szülővárosában lépett színpadra Tolvai Renáta, a Megasztár 5 tehetségkutató verseny nagyváradi származású győztese. Amióta megnyerte a zenei vetélkedőt, néhány alkalommal ugyan láthatta őt élőben a Körös parti közönség, viszont most először fordult elő, hogy hosszabb koncertet adott, illetve minden olyan dalt elénekelt, amelyek a közelmúltban megjelent CD-jén is megtalálhatóak. Ezúttal párját, a szintén megasztáros Kállay Saunders Andrást is magával hozta, akivel kétszer is fellépett a Queen s étteremben és szórakozóhelyen, mindkét esetben teltházas közönség előtt. A rajongói és ismerősei nagy szeretettel fogadták az énekesnőt, a hangulatot a jó néhány perces késedelem csak tovább fokozta. (Kállay Saunders András ugyanis otthon felejtette az útlevelét, így vissza kellett fordulnia, ezért csúszott a délutáni program).

Frenetikus hangulat

Este szintén zsúfolásig megtelt a szórakozóhely első emeleti terme, karon ülő gyermekektől kezdve nyugdíjas hölgyekig és urakig sok mindenkit lehetett látni. Elsőnek Kállay Saunders András lépett színpadra, két táncosa kiséretében, és a jelenlevő tinilányok üdvrivalgása, illetve sikongatása közepette. A kissé félénknek tünő, de a rivaldafényhez lassan hozzászokó szerény fiatalember főleg angolul énekelt, de azért Mester Tamás Altass el című számát is elénekelte, melyet annak idején a szerző is elismeréssel fogadott. Több mint félórás produkció után távozott, helyet biztosítva Tolvai Renáta számára. A lány magabiztosságot sugározva magából lépett a mikrofonhoz, mely csak tovább fokozódott az előadás során. Pozítiv értelemben véve szinte provokálta hallgatósága tagjait, folyamatosan arra buzdítva őket: lépjenek közelebb, bátran fényképezzék őt, énekeljenek vele együtt. Egyebek mellett elhangzottak a Fever, a Crazy és a Pokerface című megaslágerek is, meg természetesen a kimaradhatatlan Karády-szám (Mindig az a perc). Természetesen ráadás is volt, a két fiatal közösen szólaltatta meg az Endless love című szerelmes dalt. A koncert után a fellépők hosszú perceken keresztül osztogatták az autogrammokat, illetve fényképezkedtek rajongóikkal.

Ciucur Losonczi Antonius

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!