ERDON Helyi hírek

2011.01.11. 13:56

Digitális fotótanfolyam

<p>Nagyvárad - A nagy sikerre való tekintettel a váradi Tavirózsa Fotóklub és az Euro Foto Art Egyesület vezetősége úgy döntött, hogy 2011. február 1-től egy újabb, hat hetes digitális fotótanfolyamot indít.</p>

Az elméleti órákat a fotóklub Sas-palotabeli székhelyének (I. emelet) stúdiótermében termében tartják, minden hétfőn, kedden és szerdán délután 18-21 óra között. Az A/2011 szériajelzésű kurzust Claudiu Szabó fotóművész vezeti, és az első összejövetelre február 1-jén, 17 órakor kerül sor az Euro Foto Art Galériában. A tanfolyam keretében a digitális gépek használatára vonatkozó fogalmakat és különböző képfeldolgozási technikákat tanítanak. Ugyanakkor bemutatnak a kompozícióval és a vízuális esztétikával kapcsolatos eljárásokat is. A végzősök diplomát kapnak, és a fotóklub tagjai lehetnek.

Érdeklődni az Euro Foto Art Galériában, hétköznaponként 10-14 óra között, a 0727/336.946-os telefonszámon vagy a clauszabo@yahoo.com e-mail címen lehet.

Ugyanakkor a szervezők jelzik, hogy a Tóth István fotóművész által vezetett intenzív fotóművészeti és -technikai tanfolyam kezdési időpontja és helyszíne: január 21., 16 óra, a December 1. tér 12. szám alatti Euro Foto Art Galéria.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!