ERDON Helyi hírek

2011.01.31. 12:44

Bihari Fotóművészek Szalonja

<p>Nagyvárad - Február 4-én 17 órai kezdettel nyílik meg Bihari Fotóművészek Szalonja az Euro Foto Art Galériában. A kiállításon jelen lesznek a megyében működő fotóklubok tagjai és vezetői.</p>

A munkákat Ramona Novicov műkritikus méltatja, majd beszédet mond Szabó Cludiu (Tavirózsa Fotóklub), Pósán Lajos (Helios), Bíró Károly (Érmellék), illetve Tóth István, a Romániai Fotóművészek Országos Szövetségének és az Euro Foto Art Galériának a vezetője. Közreműködik a Trio Fortisimo. Az első alkalommal megszervezett  Bihari Fotóművészek Szalonja február 24-ig tekinthető meg hétköznap 8 és 19 óra között. Belépés ingyenes. A tárlat 101 fekete-fehér és színes alkotást a négy Bihar megyei fotóklub keretében tevékenykedő művészektől. A váradi székhelyű Tavirózsa Fotóklub 35 fotóval, a margittai Helios illetve a mihályfalvi Érmellék Fotóklub 25 alkotással szerepel a tárlaton. Az Euro Foto Art részéről Tóth István állít ki 14 fotót a Bihar megyei magyar néphagyományokról. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!