ERDON Helyi hírek

2011.01.06. 07:23

A kolozsváriak 15 százaléka maradhat gázellátás nélkül

<p>Kolozsvár - Közel 50 000 kolozsvári maradhat gázellátás nélkül. Ennek oka, hogy nem újították fel szerződéseiket az E.On Gaz Románia gázszolgáltatóval.</p>

A Gázszolgáltató képviselői elmondták, hogy a kolozsváriak 15 százaléka még nem újította fel a szerződést, annak ellenére, hogy az Országos Energiaszabályozó Hatóság már 2009 szeptemberében elrendelte a szerződések felújítását. Oana Trandafir az E.On Gaz Románia szóvivője elmondta, hogy a kolozsvári lakosság 15 százaléka gázellátás nélkül maradhat, ha nem újítják fel minél hamarabb szerződéseiket.

- Az új földgáz-szolgáltató szerződéséket postán küldtük el az ügyfeleknek még 2009 szeptemberében, októberében. Arra kértük az ügyfeleket, hogy a szerződés kézhez vételétől számított 15 napon belül postázzák a szerződés egyik példányát aláírva, s ehhez csatolják személyi igazolványuk fénymásolatát is. Sokan azonban máig nem küldték ezt el - mondta a szóvivő.

(www.paprikaradio.ro)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!