ERDON Helyi hírek

2010.12.01. 11:30

Uniós finanszírozású üzleti képzés vállalkozóknak

<p>Nagyvárad - Kedd délelőtt a Bihar megyei Kereskedelmi és Ipari Kamara váradi székhelyén a helyi vállalkozói szféra jelenlétében mutatták be azt az Európai Szociális Alap Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Programjának keretében finanszírozott projektet, melynek célja a vállalkozók üzleti kezdeményezőkészségének és kompetenciáinak fejlesztése.</p>

A hivatalos projektindítón bemutatták a projektet és alkalom adódott az érdeklődés felmérésére, a jelentkezők ismerkedésére is. A D.A.C.I.A.  projektben mintegy 1200 vállalkozó vesz majd részt három romániai fejlesztési régióból (Észak-nyugat, Nyugat és Dél). A célcsoportot elsősorban a mikró valamint a kis és középvállalkozások képezik, ugyanakkor azok is jelentkezhetnek majd az ingyenes képzésre, akik vállalkozást szeretnének indítani. A projekt összértéke meghaladja a 5 millió eurót és a megvalósítás ideje 36 hónap. Az első képzésekre 2011 januárjában kerül majd sor. Jelentkezni és további felvilágosítást kérni lehet az office@alpgrup.ro drótposta címen, vagy a projektiroda temesvári székhelyén a Paris utca 2A szám alatt a 201-es ajtónál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!