ERDON Helyi hírek

2010.12.23. 11:38

Erdély Hangja 2010 Tehetségkutató: döntő december 23-án!

<p>Az Erdély Hangja 2010 tehetségkutató verseny utolsó elődöntőjén 12 versenyzőnek sikerült továbbjutnia, akik a döntő gálaesten, újra megmutathatják tehetségüket versenyezve az Erdély Hangja címért.</p>

A döntő időpontja: December 23-án, 18:00 órai kezdettel

Helyszín: Kézdivásárhely, Vigadó Művelődési Ház 

Jegyek: a helyszínen válthatóak.

Vendégmeghívottak: SilverProof, Roland, Snaps Vocal Band, Sztend Áp Lájt. Bővebben a www.bummtv.com honlapon.

Az Erdély Hangja 2010 tehetségkutató verseny utolsó elődöntőjén 12 versenyzőnek sikerült továbbjutnia, akik a döntő gálaesten, újra megmutathatják tehetségüket versenyezve az Erdély Hangja címért.

December 23-án, a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Házban, az Erdély Hangja tehetségkutató verseny gálaestjén a versenyzők produkciói mellett, fellépnek vendégmeghívottjaink:

 - Kézdivásárhelyről a SILVERPROOF, ROLAND, valamint  a sepsiszetngyörgyi SNAPS VOCAL BAND és nem utolsó sorban a szatmári humoregyüttes, a SZTEND ÁP LÁJT!

Bővebben a www.bummtv.com honlapunkon, ahol megtekinthetik az eseményről készített fotókat, videókat hozzászólásokat és természetesen szavazhatnak a kedvenc versenyzőre! Szeretettel várunk minden érdeklődőt! Jegyek a helyszínen válthatóak!

Köszönjük támogatóinknak, médiapartnereinknek - nem utolsó sorban versenyzőinknek és a nagy számban megjelent közönségnek, valamint a honlapunk www.bummtv.com látogatóinak, hogy lehetővé tették az Erdély Hangja 2010 tehetségkutató verseny megszületését!

Az Erdély Hangja 2010 tehetségkutató csapata

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!