ERDON Helyi hírek

2010.12.08. 14:23

Erdély Hangja 2010 Tehetségkutató

<p>Sikeres volt az Erdély Hangja 2010 tehetségkutató verseny első elődöntője. A második elődöntő időpontja december 9., helyszíne ugyancsak a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház, ahová minden érdeklődőt, szurkolót várnak! Jegyek a helyszínen válthatók.</p>

Részletes információk, valamint a produkciókról készült legújabb videók és fotók a www.bummtv.com honlapon.

Videók: http://www.bummtv.com/erdelyhangja/videok.php

Képgaléria: http://www.bummtv.com/erdelyhangja/galeria.php

Online szavazás:http://www.bummtv.com/erdelyhangja/szavazo.php

A 36 versenyzőből 28-an jutottak tovább, akik újra megmérettetnek december 9-én, a második nyilvános elődöntőn. A közönség továbbra is szavazhat kedvencére a www.bummtv.com honlapon, a közzétett feltételeknek megfelelően. Akinek a legtöbb szavazatot sikerült összegyűjtenie, az a döntő gálaesten Közönségdíjban részesül. Felkérnek minden tisztelt Támogatót, hogy a lehető legrövidebb időn belül jelezze részvételi szándékát az info@bummtv.com e-mail címen, annak érdekében, hogy megfelelő ülőhelyet biztosíthassanak számára. A szervezők felhívják mindenki figyelmét, hogy az előadás időtartama alatt szigorúan tilos bármilyen fénykép, mozgókép vagy hangfelvétel készítése! Fényképeket, mozgóképeket és hangfelvételeket csak kizárólag előzetes engedéllyel lehet készíteni, amelyet az Erdély Hangja 2010 tehetségkutató verseny szervezői állítanak ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!