ERDON Helyi hírek

2010.12.10. 12:33

A PKED jótékonysági felhívása

<p>Nagyvárad - A Partiumi Keresztény Egyetem Diákszervezete (PKED) szervezésében kerül sor a Cipődoboznyi szeretet elnevezésű jótékonysági akcióra, amely karácsony közeledtével okozna örömet a rászoruló, tizennégy év alatti gyerekeknek.</p>

A PKED arra kéri az egyetemi hallgatókat, hogy gyűjtsenek össze egy cipős dobozba minden olyan tárgyat, könyvet, ruhaneműt, stb. amire nincs már szükségük, ellenben örömet okozhatna egy rászoruló gyermeknek. Az összegyűlt holmit a PKED irodában lehet leadni, innen egy élesdi gyermekotthonba, illetve - ha elegendő mennyiség összegyűl - nagyváradi kórházakba szállítják majd, ahol kiosztják a gyerekek között.

Az ajándékokat lehetőleg dobozokba kérik elhelyezni, melyeken tüntessék föl, hogy lánynak vagy fiúnak, illetve hogy hány évesnek alkalmas a csomag. Ruhaneműt (sálat, sapkát, kesztyűt), könyveket, játékokat, édességet, tisztasági szereket egyaránt szeretettel várnak. A doboz méretének csak a fantázia szabjon határt! Nem csak az egyetemisták felajánlásait várják, bárki ajándékozhat. A csomagokat szerdáig (december 15-ig) lehet leadni a PKED székhelyén, az Arany János Kollégium (Városháza/Teleki utca 36 szám) régi épületének alagsorában. Naponta 10 és 19 óra között várják a segítő szándékú embereket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!