ERDON Helyi hírek

2010.11.26. 13:01

Vásár és kiállítás a sportcsarnokban

<p>Nagyvárad - Péntek délben galambröptetéssel vette kezdetét az immár hagyományos Top Marriage & Events elnevezésű kiállítás és vásár a nagyváradi Antonio Alexe Sportcsarnokban.</p>

Ünnepi eseményekhez szükséges kellékek és szolgáltatások vására nyílt péntek délben a nagyváradi Antonio Alexe Sportcsarnokban. A Top Marriage & Events elnevezésű, vásárral egybekötött kiállítás elsősorban azoknak szól, akik valamilyen ünnepi esemény - esküvő, keresztelő, születésnap, eljegyzés, stb. - megünneplésére készülnek és hajlandóak mélyen a zsebükbe nyúlni a méltó ünneplés érdekében. Az eseményt rendhagyó módon, - manapság esküvőkön divatos - galambröptetéssel nyitotta meg Mihai Dacin főszervező a sportcsarnok előtt. Maga a kiállítás a folyosón, illetve a sporttéren tekinthető meg. Az expó keretében minden olyan szolgáltatást meg lehet találni mely különlegessé teheti az ünnepi eseményt kezdve a retró autók kölcsönzésétől a különleges cukrászművészeti alkotások, egyedi virágcsokrok és egyéb luxuscikkek megrendeléséig.

Menyasszonyi ruha

Több szálloda és hotel, esküvői ruhakölcsönzők, rendezvényszervezők, dekoratőrök, kozmetikusok utazási irodák ajánlatait is meg lehet tekinteni. Az ünnepi események megörökítésére több profi fotós és videós közül lehet válogatni. A hölgyek szebbnél szebb menyasszonyi ruhákat csodálhatnak meg különböző divatházaktól. Az érdeklődőknek szakemberek mutatják be a legújabb trendeket és segítenek a döntésben. A belépés egyébként felnőtteknek 5 lej, gyerekeknek ingyenes. Szombaton öt órától, vasárnap pedig három órától divatbemutatókkal, könnyűzenei produkciókkal csalogatják a szervezők az érdeklődőket. Minden ötvenedik belépő egy üveg bort, vagy egy a helyszínen róla készült, képkeretbe helyezett pillanatfelvételt kap ajándékba. Vasárnap este hat órakor, az expó zárásakor tombolahúzás lesz értékes nyereményekkel.

Mészáros Tímea

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!