ERDON Helyi hírek

2010.11.02. 13:22

Emléktábla dr. Grósz Frigyesnek

<p>Nagyvárad - A Nagyváradi Premontrei Öregdiákok Egyesülete, a Nagyváradi Római Katolikus Püspökség és a Segítő Jobb Alapítvány szeretettel hív és vár mindenkit november 12., péntek délelőtt 11 órára a Medsystem Szemlinika fogadótermébe.</p>

A Nagyváradi Premontrei Öregdiákok Egyesülete, a Nagyváradi Római Katolikus Püspökség és a Segítő Jobb Alapítvány szeretettel hív és vár mindenkit november 12., péntek délelőtt 11 órára a Medsystem Szemlinika fogadótermébe (a volt járványkórház Sztraveszky/Magheru sugárúti épületébe) dr. Grósz Frigyes szemész, humanista, az első nagyváradi szemkórház alapítója emléktáblájának leleplezésére.

A program: dr. Kalmár László igazgató köszöntője; Biró Rozália alpolgármester ünnepi beszéde; dr. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes üdvözlő levele; Pásztai Ottó egyesületi elnök méltatja dr. Grósz Frigyes életújtját és tevékenységét; Meleg Vilmos színművész előadja Friedrich Schiller: Ó, mily fenséges című versét, dr. Kalmár László és Pásztai Ottó leleplezik az emléktáblát; Exc. Böcskei László váradi megyés püspök megáldja az alkotást; koszorúzások.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!