ERDON Helyi hírek

2010.09.22. 14:18

Meghallgatták a szülők kérését

<p>Szatmár megye - Az Egri Általános Iskola igazgatói székébe visszahelyezték a tanintézmény régi vezetőjét, Szigeti Enikőt.</p>

Szigeti kérdésünkre elmondta, 2011. augusztus 31–ig vagy a legközelebbi versenyvizsgáig, delegecióval van kinevezve az egri iskola élére — eddig minden tanévben novemberben vagy májusban szervezték meg az igazgatói állásokért a versenyvizsgákat, ám az elmúlt iskolai évben ez elmaradt. Szöllősi  Enikő, akit a főtanfelügyelő szeptemberben nevezett ki az iskola élére, beadta felmondását és visszatért Sárközre, ahol címzetes állása van. Ezt követően a megyei tanfelügyelőség elemezte az egri szülők beadványát és visszahelyezte a régi igazgatónőt, Szigeti  Enikőt, aki immár a 8. tanévet kezdi Egriben intézményvetőként.
Az egri iskolában folytatják a munkát és lassan minden visszatér a régi kerékvágásba, a kedélyek pedig lecsendesedtek. A vezetőség szeretné folytatni az iskola új ingatlanának építését, ígéretet kaptak, hogy év végéig kapnak pénzt, amiből elkészülhet a tetőszerkezet, hogy ne romoljon az épület állaga. Szigeti  Enikő ezúton szeretné megköszönni a szülőknek, valamennyi egri lakosnak, valamint kollégáinak, akik kiálltak mellette és visszahelyezését támogatták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!