ERDON Helyi hírek

2010.09.15. 16:41

Körvonalazódnak a tervek

<p>Szatmárnémeti - A G. M. Zamfirescu Művelődési Központban a nyári szünet után már megkezdődtek a szervezések.</p>

A szatmárnémetiG. M. Zamfirescu Művelődési Központban már készítik a terveket arra vonatkozólag, hogy milyen rendezvényeket szervezzenek a következő időszakban, mely a közönség igényeit kielégíti. MateiMariaMagdalena referens elmondta, a szatmárzsadányi kultúrotthon is a művelődési központhoz tartozik, ahol inkább most ősszel szeretnének programokat szervezni, mivel nyáron a község lakosai különböző munkálatokkal vannak elfoglalva. A koncertek és programok szervezése mellett a központ tervei között szerepel az ott található nagyterem felújítása, otthonossá tétele is — ám a munkálatokkal kapcsolatban pontosabb információval egyelőre nem tudott szolgálni a referens.
Matei elmondta, a legközelebbi koncertet november 7–én tartják meg a G. M. Zamfirescu Művelődési Központban, a rock koncerttel kapcsolatban egyelőre egyeztetések folynak a zenekarokkal, többek között a Bolthard együttessel is. Ugyanakkor a téli programok körvonalai is látszanak már, valamint a szervezéssel kapcsolatos előzetes munkálatok is megkezdődtek. Matei hozzátette, a Samfest után nemcsak az ott fellépő együttesektől kaptak pozitív visszajelzéseket, hanem több külföldi zenekar is jelezte részvételi szándékát a következő fesztiválon.
A művelődési központban különben állandó programok is vannak: az Artis amatőr színjátszó csoport, akik már megkezdték próbáikat, valamint CsereyCsaba dobművész és tanítványainak rendezvényei.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!