ERDON Helyi hírek

2010.09.14. 14:50

Külföldi munkahelyek

<p>Bihar megye - Több külföldi mukahely áll az érdeklődők rendelkezésére.</p>

Több külföldi mukahely áll az érdeklődők rendelkezésére - ezekről a Biharmegyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség székhelyén is lehet érdeklődni SimonaBurdean eures-tanácsadónál, de a szükséges információk megtalálhatók az országos ügynökség honlapján is (www.anofm.ro), melyről hozzáférhetőek az európai mnkahelyeket népszerűsítő eures hálózat által tartalmazott információk (beleértve az adott állásokra érvényes fizetéseket is), román nyelvre lefordítva. A munkáltatókkal egyénileg is felvehető a kapcsolat.
Keresnek például mérnököket Spanyolországban, bruttó évi 20 ezer - 25 ezer euróért. Dániában állatfarmokba keresnek képzetlen munkaerőt, itt havi 1800 euró körüli a havi jövedelem. Szlovákiában pincérekre, Máltán orvosokra van kereslet; gyógyszerészeknek 15.800-19.800 euró közötti kereseti lehetőségük van, asszisztensek 13.000 és 19.000 eurót kereshetnek évente. Szociális munkásoknak Angliában kínálnak munkahelyeket, évi 23 ezer -41 ezer font közötti összegért, s ugyanitt gyermekgondozókat is keresnek. Németországban idősgondozókat keresnek, Csehországban pedig felsőfokú képzettséggel rendelkezőket - például vállalkozásfejlesztőket, projektmenedzsereket, évi 800-1500 euró közötti összegért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!