ERDON Helyi hírek

2010.08.09. 15:11

Kék hírek Bihar megyéből

<p>Igazoltatások - Az elmúlt hét végén a nagyváradi rendőrök több olyan akciót is végrehajtottak, melyekben megfelelő kísérő dokumentumok nélkül forgalmazott árukat foglaltak le. Összesen 314 személyt igazoltattak, közülük 15-öt be is kísértek a rendőrség szekhelyére. Nyolcvan esetben szabtak ki szabálysértés miatti pénzbüntetést 13.870 lej értékben.</p>

Lopott
A Bákó megyei Comăneşti településre való T.S.-t augusztus 6-án igazoltatták a nagyváradi rendőrök, és kiderült, hogy egy megyeszékhelyi üzletből egy 89.99 lej értékű autóriasztót lopott el. A kár teljes egészében megtérült, az ügy kivizsgálása folytatódik.
 
Pénztárcás
Ugyancsak lopással próbálkozott a nagyváradi, 22 éves H.F., aki augusztus 7-én egy bevásárlóközpontban egy pénztárcát zsákmányolt, benne 50 lejjel. A pénzt elkölteni már nem volt ideje, azt visszakapta a károsult, az eljárás az elkövető ellen folytatódik.
 
Figyelem!
Különös tekintettel a szabadságolások idejére, a rendőrség felhívja a figyelmet, hogy mindig és mindenhol akadnak olyan személyek, akik mások figyelmetlenségére számítanak, várnak a pillanatra, amikor a kiszemeltek javait eltulajdoníthatják. Ezek a kellenetlenségek tönkre tehetik a vakációzás örömtelinek ígérkezett pillanatait, azért érdemes mindig szemmel tartani a táskákat, csomagokat, biztonságban hagyni a gépkocsikat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!