ERDON Helyi hírek

2010.08.12. 15:52

Hamarabb elkészültek

<p>A pusztadaróci és a hozzá tartozó iskolákban minden szükséges munkálatot befejeztek annak érdekében, hogy megkezdődhessen az új iskolai év.</p>

Kostyál–Maskulik Gabriella a PusztadaróciÁltalánosIskola igazgatónője elmondta, a helyi önkormányzat segítségével a szükséges fertőtlenítő és meszelési munkálatok mellett hivatali pénzből sikerült kerítést cserélni Atyában és Darán az iskola előtt, utóbbi helyen a járdát is kijavították, valamint a fáskamrát is felújították. Emellett a pusztadaróci iskolában az egyik osztályterem teljesen fel lett újítva — padlózat cseréje, festés, stb. Az igazgatónő hozzátette, a fertőtlenítési és frissítési munkálatokat az iskolákban hamarabb kezdték meg a tanintézmény alkalmazottai, ám az idei évben hamarabb is végeztek, mint tavaly. Emellett a pusztadaróci és darai iskolák rendelkeznek a működéshez szükséges engedélyekkel. Amellett, hogy a munkálatokkal már végeztek, a két iskolában a téli fűtéshez szükséges faanyagot is beszerezték már.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!