ERDON Helyi hírek

2010.08.24. 13:15

Fotókiállítás a Gyermekvárosban

<p>Csütörtök délután 17 órától ünnepélyes keretek között, a Nagyváradi Gyermekvárosban ér véget az a kiállítás, melyet a vakáció idején tarott diákok számára az Euro Foto Art Egyesület.</p>

A tanfolyam júliusban kezdődött, s míg a megnyitó a Nagyváradi Gyermekvárosban volt, az oktatás a Fekete Sas passzázs alatti székhelyen zajlott kétszer egy héten. A résztvevők többek között a fényképezés történetéről, a hagyományos és digitális fényképezőgépekről, a kompozíciók elemeiről szereztek ismereteket, s mivel a résztvevők nagy érdeklődést mutattak a téma iránt, az eredeti programban nem szereplő témákról is tanulhattak - például a filmfeldogozásról, fotóművészeti műfajokról.

A tanfolyam záróünnepségén egyúttal egy kiállítás is nyílik a végzősök munkáiból. Több mint 100 fényképet mutatnak be. Fellép Thurzó Sándor József, a Varadinum Vonósnégyes tagja. A Vakáció elnevezésű kiállítás szeptember 25-ig látogatható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!