ERDON Helyi hírek

2010.08.17. 10:49

Elsejéig még lehet véleményezni a városrendezési tervhez szükséges közlekedési tanulmányt

<p>Az Általános Városrendezési tervhez szükséges közlekedési tanulmány az alábbi címen bárki számára elérhető: http://satu-mare.ro/primarie/urbanism/studiucirculatie08.html.</p>

Javában készül Szatmárnémeti azon városrendezési terve (PUG), amely megszabja a következő tíz évben a város fejlesztési irányvonalait. Mielőtt azonban elkészülhetne a PUG, egy sor kiegészítő felmérésre és tanulmányra van szükség, amelyek mindegyike egy jól meghatározott szektorra vonatkozik. Jelenleg a megyeszékhely polgármesteri hivatalának honlapján a közlekedéssel kapcsolatos tanulmány tekinthető meg, amelyet a lakosság is véleményezhet szeptember elsejéig a polgármesteri hivatal 11-es szobájában leadott, vagy elektronikus úton a suat@satu-mare.ro e-mail címre küldött levélben foglaltakkal. A város területrendezési bizottsága szeptember 8-án ül össze, hogy elemezze a tanulmányt, mielőtt a szeptember 9-i tanácsülésen döntenének róla. A tanulmányban egyébként a város összes megközelíthetőségi módját feltérképezték, a fejlesztési javaslatokkal együtt, de szó van benne a tömegközlekedési útvonalakról is. A háromkötetes tanulmány egyik része az utcák osztályozását és a szakértők látvány utáni véleményezését tartalmazza. Mivel az utcák nyújtotta látvány állandóan változik, így nem sokban segíthet egy középhosszú-távú stratégia kidolgozásában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!