ERDON Helyi hírek

2010.08.31. 09:41

Díjazták a legjobb üzleti terveket

<p>Bihar megye - Hétfő délután a Nagyváradi Állami Egyetem dísztermében került sor a Az én üzleti tervem elnevezésű verseny, valamint az AntrEs női vállalkozói gála II. területi szakaszára, melyet Nagyváradi Állami Egyetem Közgazdaságtudományi fakultása, mint az Európai Szociális Alap támogatásával megvalósuló esélyegyenlőségi projekt interregionális koordinátora szervezett.</p>

A humánerőforrás-fejlesztési program Nyugat - Románia hat megyéjére terjed ki és értéke 12.500.104 lej. Megvalósításában a Nagyváradi Állami Egyetem mellett temesvári, aradi, nagybányai, resicabányai, szatmári felsőoktatási intézmények, valamint a Romániai Közgazdaságtudományi Társaság vesz részt. A helyi szinten megszervezett verseny keretében 96 üzleti tervet bíráltak el a Bihar megyei helyi AntrES központokban: Élesden, Belényesben, Margittán és Nagyszalontán. Augusztus 9—15 között bonyolították le a kiválasztott 16 üzleti terv kiértékelését területi szinten. A terveket a két célcsoportba tartozó nők dolgozták ki: menedzsernők és olyan nők akik saját vállalkozást akarnak indítani. A Gála keretében díjazták a területi szinten legjobb üzleti terveket. A programkoordinátorok négy, egyenként 1000 lejes díjat adtak át a jelenlévőknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!