ERDON Helyi hírek

2010.07.29. 08:08

Tej, kifli és alma

<p>A 2010/2011-es tanévben sem maradhatnak uzsonna nélkül a diákok, ezért a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal közbeszerzési pályázatot hirdetett.</p>

A tavalyi évben némi bonyodalmat okozott, hogy a megyei tanács a városi önkormányzat hatáskörébe helyezte a tej és kifli beszerzését, a megyeközpontban pedig elhúzódtak a versenytárgyalások. Remélhetőleg idén nem kell a diákoknak csaknem két hónapot várniuk az uzsonnájukra. Az óvodások, elemi (I–IV. osztály) osztályok több mint hat éve szerepelnek a kormányprogramban, két éve csatolták hozzájuk az általános iskolás (V–VIII. osztályos) diákokat. Idén áprilistól pedig az eddigi tej és kifli mellé bekerült az uzsonna-programba az alma is. A pályázni kívánó cégek szeptember 6-ig adhatják le ajánlataikat. Tejre csaknem 1,1 millió lejt, almára 564 ezer lejt, míg kiflire (vagy zsemlére) 385 ezer lejt költhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!