ERDON Helyi hírek

2010.07.20. 16:44

Nyári angol tábor Aranyos-völgyében

<p>Nagyvárad - A nagyváradi Ady Endre Líceum kisdiákjai egyhetes angol táborban voltak az Alma Mater alapítvány aranyosvölgyi vendégházában.</p>

Az általános iskolások napi négy órás interaktív és lendületes angol foglalkozásokon vettek részt, ahol lehetőségük nyílt kötetlenül használni az angol nyelvet. Emellett kézműves foglalkozások keretén belül  ismerkedhettek az angol-szász világ érdekességeivel. A gyerekek örömmel vettek részt a brit és amerikai zászlók elkészítésében és szívesen pózoltak a saját kezűleg készített indián ponchókban.

Az angol-szász konyha sem hiányzott a tábor napirendjéből: nagy izgalommal várták, hogy megízleljék  az amerikai palacsintát, a muffint és az angol teát puszedlivel. Mindemellett bográcsgulyást ettek, lovat simogattak, kutyát etettek, kirándultak, számháborúztak, és jól érezték magukat. A tábor szervezői, Hosszu Csilla Tímea és Beke Beáta remélik, hogy sikerül hagyományt teremteni és az elkövetkezendő években minden Adys és nem Adys kisdiák nyári programjában szerepelni fog az angol tábor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!