ERDON Helyi hírek

2010.07.13. 17:39

Még mindig nincs áram Lázáriban az új negyedben

<p>A Szatmár Megyei Tanács elnökének tegnapi fogadóóráján lázári lakosok egy csoportja is megjelent, akik az elektromos hálózat bővítését kérték a község egy olyan részén, melyen az elmúlt években több házat is építettek. A lakosokat Octavian Lazin, a tanácselnök kabinetfőnöke fogadta.</p>

A lázáriak elmondták, hogy 300 000 lejre lenne szükségük a hálózat bővítésére, de a Lázári Polgármesteri Hivatal a hálózat bővítését mindeddig elnapolta, pénzhiányra hivatkozva. A panaszosok elmondták, ők a polgármesteri hivataltól vásárolták a parcellákat, melyekre építettek, és akkoriban ígéretet kaptak arra, hogy biztosítják számukra az új negyedben is a szükséges lakhatási feltételeket. A polgármesteri hivatal fedezte az út modernizációját, az ivóvíz bevezetését, de az elektromos áramot mindeddig nem vezette be. A megoldás érdekében a kabinetfőnök azt javasolta a lázári lakosoknak, hogy a Szatmár Megyei Tanácshoz és a Lázári Helyi Tanácshoz is nyújtsák be írásos formában panaszukat, hogy közösen találjanak megoldást erre a problémára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!