ERDON Helyi hírek

2010.07.07. 07:53

Megújul az orvosi rendelő

<p>Szatmár megye - Vámfaluban tovább folytatódik az orvosi rendelő épületének korszerűsítése – tudatta szerkesztőségünkkel Sándor Imre, a község alpolgármestere (képünkön).</p>

Az elöljáró elmondta, hogy a már 3 éve elkezdett felújítási munkálatok lassan a végéhez közelednek. Elmondta, lesz új csempe, korszerűsítik a víz- és villanyáramhálózatot, új bejárati ajtókat vásárolnak és szerelnek be. Az ablakok cseréjét már egy korábbi alkalommal sikerült megoldani. „Két héttel ezelőtt egy újabb épületrész rendbetételét kezdtük el, amelynek 35 ezer lejes költségét az önkormányzat fedezi” - fogalmazott Sándor Imre. A korszerűsített épületben működik a patika, a fogorvosi rendelő és a családorvosi rendelő is és a mostani munkálatok befejeztével már csak egy 25 négyzetméteres épületrész rendbetétele marad hátra, amelyet vagy orvosi szolgálati lakásként, vagy pedig állatgyógyszertárként kívánnak majd berendezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!