ERDON Helyi hírek

2010.07.28. 15:46

Készülődés az új tanévre

<p>Szatmárnémeti - A Szatmárnémeti Hám János Római Katolikus Iskolaközpontban és a hozzá tartozó intézményekben felújítási munkálatok zajlanak.</p>

A nyári vakáció ideje alatt a szatmárnémetiHámJánosRómaiKatolikusIskolaközpontban felújítási munkálatokat végeznek. Amint azt ÁdámkóIstván, az iskolaközpont igazgatója kérdésünkre elmondta, az iskola emeleti folyosóján ajtókat és nyílászárókat cserélnek. Emellett az iskolaközponthoz tartozó óvodában ősztől két kiscsoportnak — az óvodában egy–egy kiscsoport indul magyar és német tagozaton — hely adó termet felújítják, mely munkálat szintén folyamatban van.
A HámJános Iskolaközponthoz tartozó SzentAlajosKonviktusban összesen nyolc hálótermet újítanak fel — négy lány és szintén négy fiú szobát. Ádámkó hozzátette, az említett munkálatokat a SzatmáriRómaiKatolikusPüspökség, valamint az iskola finanszírozza.
Egyébként a SzentAlajosKonviktusba augusztus 23-24–én 9 és 13 óra között iratkozhatnak be a diákok — azoknak is be kell ismét iratkozniuk, akik már az elmúlt tanévben igénybe vették a bentlakást, mivel a beiratkozás egy tanévre szól. A bentlakásban 60 lány és 60 fiú számára van hely. A jelentkezőknek egy típusnyomtatványt kell kitölteniük, az eredménnyel kapcsolatban pedig levélben értesítik a jelentkezőket a jelentkezést követő pár napon belül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!