ERDON Helyi hírek

2010.06.17. 17:42

Sportjátékok Szatmáron

<p>Szatmár megye — Június 19–én, szombaton 17.30 órakor Szatmárnémeti újközpontban kerül sor az Országos Special Olimpics elnevezésű sportjátékok olimpiai lángjának meggyújtására.</p>

Június 19–én, szombaton 17.30 órakor Szatmárnémeti újközpontban kerül sor az Országos Special Olimpics elnevezésű sportjátékok olimpiai lángjának meggyújtására, tudtuk meg június 17–én a mozgalom országos elnökétől, Ispas Cristiantól, a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatalban megtartott sajtótájékoztatón. Ezzel a felemelő momentummal hivatalosan is elkezdődik az a június 18. és 21. között zajló sportrendezvény, melyre a szervezők az ország 21 megyéjéből várnak versenyzőket. Ami a Szatmár megyeieket illeti, a 8 és 35 év közötti korosztályban 28–an a Langdon Down Transilvania Egyesületet, 15–en a Kisegítő Iskolát, 10–en a Caritas szervezetet képviselik. A megyei csapatot további 10 olyan gyermek is erősíteni fogja, akik még nem töltötték be a 8. életévüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!