ERDON Helyi hírek

2010.06.10. 07:15

Hét év után ismét marosvásárhelyi motorostalálkozó

<p>Marosvásárhely - Igaz, nem Marosvásárhelyen, de a megyeszékhelyi Plum Brandy Bikers MC „felségterületén”, Vármezőben tartanak június 25–27. között, hét év után motorostalálkozót.</p>

A június harmadik hétvégéjén szervezendő eseményről a marosvásárhelyi Plum Brandy Bikers MCmotorosklub elnöke, Nagy Botond elmondta: legutóbb 2003-ban volt hasonló rendezvény a marosvásárhelyi Május 1. strandon, azóta azonban elmaradtak a találkozók.

„Szeretettel várunk kicsiket és nagyokat, motorosokat és nem motorosokat a vármezői Mustang kempingben zajló, nagyszerű hangulatú, hétvégi laza partira, amelyről értékes ajándékokkal térhetnek haza a számos poénos verseny nyertesei. Székelyföldön családias hangulatú, old-school típusú találkozókat szervezünk, így a mostani is ilyen lesz” – mondta Nagy Botond. Hozzátette, Romániában Kolozsváron, Ploieşti-en, Bákóban, Predeálon, Bukarestben, Temesváron, Szatmárnémetiben szerveznek „kommersz bulikat”, ezzel szemben a székelyudvarhelyi (amely augusztusban lesz), a homoródi, a csíkszeredai, a baróti rendezvények meghittebb hangúlatúak, szűkebb környezetben zajlanak. A szűkebb ebben az esetben 500 személyt jelent, legalább ennyire számítanak ugyanis a szervezők, akik bőséges enni- és innivalóval, számos vetélkedővel, koncertekkel és hajnalig tartó mulatozással várják a vendégeket. Fellép a Blúz Bend, a Guillotine, a Black Diamond és a magyarországi AC/DC/GP zenekar. Beugró két napra: 30 lej, részletek a www.pbbmc.ro honlapon.

(www.szekelyhon.ro)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!