ERDON Helyi hírek

2010.05.26. 10:07

Csík Expó székely kézművesekkel

<p>Hargita megye - Az Expo-Har Kft. szervezésében 2010. május 27. és 30. között nyit­ja meg kapuit a Csík Expó a csíkszeredai Vákár Lajos Mű­jégpályán és környékén.</p>

Hargita Megye Tanácsának vidékfejlesztési osztálya nagyon fontosnak tartja a Hargita megyei kézművesek megjelenését ezen a kiállításon, mert így lehetőség adódik értékeink minél szélesebb körben való megmutatására, valamint a hagyományos mesterségek megőrzéséhez, ápolásához és egyben a termékek értékesítéséhez is.

Már számos kiállításon kiderült, hogy érdemes energiát fektetni a részvételbe, mivel szerződések köttetnek a nagyobb értékesítésre, és kézműveseink ismertebbé válnak termékeikkel. Hargita Megye Tanácsa a Hagyományos termékek promoválása című programja révén négy stand bérlési költségének fedezéséhez nyújt támogatást azoknak a kiállítóknak, akik a kézműves-egyesület tagjainak portékáit viszik a Csík Expóra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!