ERDON Helyi hírek

2010.04.29. 17:38

A nagykárolyi Csobot Adél továbbjutott a Megasztárban

<p>Szatmár megye - Szerda délután derült ki a jó hír: egy nagykárolyi lány, <strong>Csobot Adél </strong>továbbjutott a magyarországi <strong>TV2 Megasztár</strong> című tehetségkutatójának második rostáján. A <strong>BangHeads</strong> zenekar most nem jutott tovább.</p>

Hetekkel ezelőtti teljesítményük is dicséretre érdemes, hiszen akkor a több mint 12 000 jelentkezőből jutott tovább a nagykárolyi lányokból álló BangHeads zenekar és Csobot Adél szólista a legjobb 500 közé. Őket április 28–ra visszahívtak a Megasztár újabb meghallgatására.
A BangHeads tagjai – Csobot Adél (szólógitár), Gacsó Sindy (dob), Gnándt Ingrid (szólógitár), Tóth Tünde (szintetizátor, gitár), Varga Kitty (szólógitár) kicsit csalódottak voltak amiatt, mert nem jutottak tovább, azonban mint mondták, nagyon örülnek Adél sikereinek, hiszen neki szólistaként sikerült az, ami az együttesnek nem. Eredményük azonban így is minden elismerést megérdemel.
Szűcs József, a Nagykárolyi Kulturális Központ referense készítette fel a lányokat a versenyre. Másfél éve dolgoznak együtt, s amint azt a referenstől megtudtuk, a lányok eredménye mögött komoly felkészülés és fáradhatatlanságról tanúskodó munka van. "A BangHeads az a zenekar, amelyik az utóbbi másfél évben hatalmas fejlődésen ment keresztül, hiszen sikereik magukért beszélnek. A szerdai meghallgatáson a lányok előtt egy olyan együttes lépett fel, amelyik rutinnal rendelkezett, de ennek ellenére nem jutott tovább. Igaz, a BangHeads mögött nincs még meg az a tapasztalat, hiszen mind nagyon fiatal zenészek. Izgultak, stresszesek voltak, nem beszélve arról, hogy milyen érzés lehet megjelenni egy Eszenyi Enikő, Presser Gábor, Mester Tamás és Friderikusz Sándor alkotta zsűri előtt. Én azonban úgy gondolom, a lányok remekül helytálltak, ügyesen vették ezt az akadályt"– nyilatkozta a csapatról elismerően Szűcs József, aki maga is elkísérte tanítványait. A lányok készítenek majd egy videoklipet, amennyiben erre sok szavazatot gyűjtenek, akkor továbbjuthatnak az elődöntőkbe. Május 1–15. között lehet majd szavazatokat leadni a BangHeads klipjére a tv2.hu/neaddfel oldalon.
Csobot Adél megfázva vette a Megasztár akadályát. "Mivel hajnali 5 órakor indultunk, keveset tudtunk pihenni, a buszban pedig az izgatottságtól senki sem tudott lazítani. A meghallgatáson igyekeztem kihozni magamból a maximumot, már ami a betegségem ellenére lehetséges volt. Fantasztikus érzés volt, és nagyon örülök az elért eredménynek"– mondta. "Friderikusz Sándort teljesen lenyűgözte Adél. Mikor meghallgatta, annyit mondott, "egy tünemény ez a lány". Természetesen mindannyian nagyon büszkék vagyunk rá"– mondta Szűcs József.
Csobot Adélra tehát május folyamán már szavazni is lehet a tehetségkutató televíziós közvetítései alatt. Addig persze tovább tart majd a felkészülés és remélhetőleg a verseny minden adásában izgulhatunk majd Adélért.
Képalák, adel, mega: Csobot Adél szólistaként továbbjutott a tehetségkutatón, melyen a BangHeads zenekar is ügyesen szerepelt
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!