ERDON Helyi hírek

2010.03.26. 10:24

Vesztegetési kísérlet

<p>Szatmár megye - Március 24-én, 22.30 órakor jelentezett a <strong>csanálosi határárkelő</strong>nél az országból való kilépésre a bukaresti illetőségű G.N.D., aki egy <strong>Porsche Cayenne</strong> típusú gépjárművet vezetett.</p>

A gépjármű utasa, Z. X. Y. kínai állampolgár útlevelében 500 eurót helyezett el, mellyel a határrendészt szerette volna megvesztegetni, hogy az engedje át a határon, annak ellenére, hogy nem rendelkezik a schengeni övezetbe való beutazáshoz szükséges vízummal. A határrendész nem engedélyezte az érintett személyeknek, hogy átlépjék a határt. A két férfi a petei határátkelőnél is megkísérelt ugyanilyen módszerrel átjutni Magyarország területére, azonban ott is visszafordították őket. A korrupcióellenes igazgatóság munkatársait is értesítették a határrendészek, a két férfi ellen vesztegetés vádjával indult bűnvádi eljárás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!