ERDON Helyi hírek

2010.03.01. 08:49

Utcai táncok versenye

<p>Szatmárnémeti - Szombaton a szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Háza adott helyet az immár második alkalommal megszervezett Bounce „utcai táncok” versenyének.</p>

A G. M. Zamfirescu Művelődési Központ és a CrazyDancers táncegyüttes közös szervezésben megtartott verseny megtöltötte a művelődési ház nagytermét. A szatmárnémeti táncosok mellett bisztricaiak, temesváriak, bukarestiek, nagyváradiak, margittaiak, valamint szolnokiak (Magyarország) is megmutatták mit tudnak. A versenyen break dance kategóriában 9 csapat mérte össze tudását, míg hip–hop területén négy kategóriában — 14 év alatti, 14 év fölötti, szóló, valamint duo kategóriában — összesen 60 csapat mérkőzött meg. A szoros verseny során egyedi és nem mindennapi produkciókat is láthattak a jelenlévők. Az ötletes jelmezek mellett színes koreoráfiákat is felvonultattak a táncosok a nézők nagy örömére — volt aki a szerelmet, volt aki az új vírusok elleni oltást választotta koreográfiája témájául.
A táncosokat szakmai zsűri értékelte, mely során nemcsak a táncosok tehetségét vették figyelembe, hanem a jelmezeket, az összehangoltságot, a koreográfiát, valamint a zenei választást is.

 
Eredmények
Break dance
I. hely: LevelOne csapat, Nagyvárad
Hip–hop
14 év alattiak: I. hely: Mini Clevers csapat, Margita
14 év fölöttiek: I. hely: BoomBox csapat, Nagyvárad
Szóló kategória: I. hely: PopaCarmen, Nagyvárad
Duó kategória: I. hely: PopaCarmen és PopCezar, Nagyvárad

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!