ERDON Helyi hírek

2010.03.02. 17:43

Saját tervezésű divatbemutató Szatmárnémetiben

<p>Szatmár megye - Hétfő este a <strong>szatmárnémeti </strong><strong>Északi</strong><strong>Színház</strong> adott helyet az <strong>Inedit</strong> és az <strong>Aurel </strong><strong>Popp </strong><strong>Művészeti </strong><strong>Líceum</strong> közös rendezvényének.</p>

A tanintézmény immár második alkalommal vesz részt közös tevékenységen az Inedittel, ám első alkalommal tervezhettek maguknak ruhákat a tanulók. Az együttműködés során a textil szakon tanuló 8 végzős megtervezte az év végi banketten viselendő báli ruháját, melyet az Inedit munkatársai meg is valósítottak. A közös bemutatón többek között ezek a ruhák kerültek bemutatásra, valamint a tervező cég fiataloknak szánt legújabb kollekciója is. A közös tevékenységben az Aurel Popp diákjai közül részt vett: FerencziSzabolcs, BiciTamás, HerskovicsIngrid, ChişAndrea, BelbeAncaSarcaAncuţa, LeordeanMaria, LungAlexandra — irányító tanár: VargaDiána.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!