ERDON Helyi hírek

2010.03.11. 10:21

Promováljuk a hazai termékeket

<p>Szatmár megye - A tájékoztató előadás igazán jó lehetőséget jelentett a vállalkozóknak, akiknek fontos az európai uniós támogatások lehívása, hogy versenyképesek maradhassanak a nemzetközi piacon.</p>

A Kis- és Középvállalkozások, Szövetkezetek Szatmárnémeti Területi Hivatala által meghirdetett tájékoztató előadás iránt nagy volt az érdeklődés, a kereskedelmi kamara gyűlésterme kicsinek bizonyult, a 2010-es évben meghirdetett támogatási programok iránt érdeklődők zsúfolásig megtöltötték a termet. Daniela Culic, a Kereskedelmi és Iparkamara igazagtónője örömmel nyugtázta a kis- és középvállalkozók érdeklődését, melyet ő azzal magyarázott, hogy a nekik szánt támogatási alapok nincsenek összhangban az igénylésekkel. Az igazgatónő elmondta, hogy május végén, a Szatmárnémeti városnapokkal egyidőben szervezik meg a ROMEXPO kiállítást, melyen minden érdeklődő bemutathatja vállalkozását, a cége által gyártott termékeket. Május elején újra megszervezik a Holiday Expot, melynek első két rendezvényén a magyarországi turisztikai cégek képviseltették magukat, mivel ők megértették a helyi piac jelentőségét. Culic azt reméli, hogy megyénk vállalkozói is megértik a hazai piac nyújtotta lehetőségeket. Kihangsúlyozta, hogy a hazai termékek promoválása, ezen termékek megvásárlása hozzájárul a gazdaság fejlődéséhez, a munkahelyek megőrzéséhez, illetve teremtéséhez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!